A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Центр професійного розвитку педагогічних працівників Хустської міської ради"
Професійна підтримка педагогів

Новини

Про особливості організації проведення атестації педагогічних працівників закладів дошкільної освіти говорили сьогодні, 12 жовтня 2023 року, під час робочої наради із завідувачами ЗДО Хустської МТГ.

Світлана Луканець, директор КУ "Центр професійного розвитку педагогічних працівників Хустської міської ради", та Ольга Бобер, головний спеціаліст управління освіти, релігій та у справах національностей Хустської міської ради ознайомили з основними новаціями Положення про атестацію педагогічних працівників (наказ МОН України від 09.09.2022 № 805), яке вступило в дію з 01.09.2023 року. Особливу увагу звернули на розширенні автономії закладів освіти у питаннях повноважень атестаційних комісій І рівня; важливості дотримання антикорупційного законодавства та академічної доброчесності.

Світлана Косик, головний спеціаліст управління освіти, релігій та у справах національностей, звернула особливу увагу на необхідності дотримання вимог Професійного стандарту вихователя ЗДО у ході вивчення  педагогічного досвіду, працівників, які атестуються; важливості їх участі у роботі професійних спільнот вихователів.

Учасники зібрання отримали фахові та вичерпні відповіді на питання, які виникали в ході робочої наради.

Дякуємо ЗСУ за можливість працювати!

"Весняний інтенсив - 2024"

Традиційно щосереди під час онлайн-підготовки до НМТ "Весняний інтенсив "проходять заняття з української мови . Сьогодні, 8 травня, разом з випускниками тему "Особливості складного підрядного речення" розглядала Наталія Юришинець, учителька Хустського багатопрофільного ліцею № 1 імені Івана Магули. У ході заняття Наталія Василівна  розкрила секрети, як про складні теми синтаксису можна говорити просто й зрозуміло. Практичні завдання були підібрані вчителем так, щоб учасники інтенсиву змогли поглибити свої знання й повправлятися у визначенні видів підрядних речень. Дякуємо вчительці за високу майстерність, а учням за активну роботу.

16:45 08.05.2024

"Весняний інтенсив - 2024"

Боряк Марія Михайлівна, учителька математики Хустської ЗОШ І-ІІІ ст. N 4, темою "Числові послідовності" разом з одинадцятикласниками розпочала десятий тиждень онлайн-підготовки до НМТ "Весняний інтенсив".

17:31 07.05.2024

"Весняний інтенсив - 2024"

Чергове онлайн-заняття з історії України у рамках проведення підготовки учнів випускних класів до НМТ "Весняний інтенсив" пройшло сьогодні, 2 травня.

17:56 02.05.2024

"Весняний інтенсив - 2024"

1 травня, середа, а отже в рамках онлайн-підготовки до НМТ "Весняний інтенсив" проходить заняття з української мови. Про складносурядне речення, його види відповідно до сполучників, особливості розставлення розділових знаків у ньому учням-випускникам розповідала Наталія Бенца, учителька Липчанського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів. 

16:45 01.05.2024

"Весняний інтенсив - 2024"

Дев'ятий тиждень онлайн-підготовки до НМТ "Весняний інтенсив" традиційно розпочався у вівторок заняттям з математики, яке провела Попович Марія Юріївна, учителька Крайниківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів.

20:17 30.04.2024

"Весняний інтенсив - 2024"

26 квітня у рамках онлайн-підготовки до НМТ "Весняний інтенсив" заняття з англійської мови провела Кричфалушій Мар’яна Пантелеймовівна, учителька Хустської СШ І-ІІІ ст. N1 ім.А.Волошина.

11:22 27.04.2024

"Весняний інтенсив - 2024"

Сьогодні відбулося підсумкове заняття з біології в рамках онлайн-підготовки до НМТ "Весняний інтенсив". Віра Браїла , консультант Центру, учителька біології Хустської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів N1 імені Августина Волош.ина, наголосила слухачам на основних аспектах проходження НМТ-2024. Віра Василівна продемонструвала різні за рівнем тестові завдання, акцентувала увагу на складності завдань, а також типових помилках, які допускають учні. Щиро бажаємо учням успішно скласти тестування, вступити в омріяний вищий навчальний заклад та здобути бажану спеціальність. 

19:39 26.04.2024

Ярмарок діагностичних методик практичних психологів

Кожен фахівець відзначає професійне свято у свій спосіб))) 🌸🌸🌸 Психолог особлива професія, тому і святкування особливе)))🥰 🎉23 квітня ми відзначаємо Всеукраїнський день психолога🎉, з нагоди якого практичні психологи закладів освіти Хустської ТГ   упродовж 3 днів цього тижня зустрічалися у актовій залі КУ "ЦПРПП ХМР".  Під час зустрічей у форматі круглого столу « Ярмарок діагностичних методик» фахівці мали змогу і «купувати» - покращити свої знання і вміння у сфері психодіагностики, і «продавати» - продемонструвати свої професійні надбання, навики, поділитися досвідом діагностичної роботи.  Активні, яскраві, насичені, емоційні і плідні 3 дні провели фахівці психологічної служби за координаційної підтримки психолога Центру Юлії Шевері.  Щиро вдячна ❤️всім колегам за активну роботу, атмосферу розуміння і підтримки та 💙💛 ЗСУ за можливість працювати.

19:11 26.04.2024

"Весняний інтенсив - 2024"

Заняття з історії України, які щочетверга проходять у рамках онлайн-підготвки до НМТ "Весняний інтенсив", сьогодні, 25 квітня, провела Віталія Шимон, учителька Данилівської гімназії. Разом з випускниками Віталія Іванівна розглянули тему "Україна в умовах дестанілізації" та виконали типові тестові завдання.

16:21 25.04.2024

Вхід для адміністратора