A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Центр професійного розвитку педагогічних працівників Хустської міської ради"
Професійна підтримка педагогів

Новини

"А я роблю це так..." Творчі звіти вчителів біології та хімії

"Кожна людина мене в чомусь перевершує; і в цьому сенсі мені є чому в неї повчитися", - ці слова Ральфа Емерсона об'єднали сьогодні вчителів біології та хімії під час онлайн-зустрічі з обміну досвідом "А я роблю це так ....".

17:32 19.03.2024

"Весняний інтенсив -2024"

До весняного інтенсиву долучилися ті, для кого пріоритетом у виборі предметів на НМТ є наука про життя - біологія. Під час онлайн заняття, яке провела Віра Браїла, учитель біології Хустської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів N1 імені Августина Волошина, консультант Центру, детально проаналізовано типологію завдань демонстраційного варіанту,  особливості програми з біології, а також структуровано розділ "Ботаніка" у форматі ментальних карт, що зручно для систематизації знань. Також учасники зустрічі отримали чимало корисних покликань на інтернет-джерела для ефективнішої самостійної підготовки до НМТ з біології.

15:45 16.03.2024

Засідання професійної спільноти практичних психологів

15 березня 2024 року відповідно до плану роботи КУ "ЦПРПП ХМР" відбулося засідання професійної спільноти практичних психологів "Секрети успіху психолога у закладі освіти", у ході якого презентували свій досвід роботи фахівці, що атестуються цьогоріч на присвоєння вищої кваліфікаційної категорії. 🌸Копанська Марина Іванівна, практичний психолог Сокирницького ЗДО, з темою "Психологічний супровід учасників навчально-освітнього процесу. Розвиток емоційної сфери дошкільників засобами гри"   🌸Сайберт Наталія Мирославівна, практичний психолог Крайниківського  ЗЗСО, з темою "Вивчення і створення  психологічних умов, що максимально сприяють повноцінному особистісному та  інтелектуальному розвитку учнів, формуванню соціальної активності, адаптації у  колективі, поваги один до одного"  🌸Максим Марина Іванівна, практичний психолог Кошелівського ЗЗСО з темою "Профілактика негативних явищ в шкільному середовищі за допомогою інтерактивних форм роботи з учнями"  🌸Бора Вікторія Іванівна, практичний психолог Рокосівського ЗДО, з темою  "Збереження і зміцнення психічного здоров'я дітей дошкільного віку"   🌸Косик Тетяна Миколаївна, практичний психолог Санаторного дошкільного навчального закладу N 5 «Зернятко», з темою "Психологічний супровід та розвиток творчих здібностей у дітей дошкільного віку". Координатор заходу - психолог Центру Юлія Шеверя відмітила різноманіття підходів до роботи психологами закладів освіти, які сьогодні буди презентовані, й високому професіоналізмі фахівців.  Дякуємо психологам за роботу  і ЗСУ за можливість працювати 💙💛

19:22 15.03.2024

Учнівська конференція до 85 річниці проголошення незалежності Карпатської України

Після Першої світової війни територія Закарпаття увійшла до складу Чехословаччини. У жовтні 1938 року було проголошено автономію Карпатської України зі столицею в Ужгороді, де постав свій уряд. Для захисту краю  в Хусті була створена Організація народної оборони «Карпатська Січ». У ніч на 14 березня 1939 року на Карпатську Україну напала Угорщина. 15 березня 1939-го розпочалося перше засідання Сойму Карпатської України, на якому проголошено незалежність та прийнято Конституцію. Президентом обрано А. Волошина, столицею новоствореної держави стало місто Хуст.

19:27 14.03.2024

"Весняний інтенсив - 2024" . Тиждень другий

Щочетверга о 16:00 проходить онлайн-підготовка учнів до НМТ "Весняний інтенсив" з історії. Усі охочі одинадцятикласники ЗЗСО Хустської міської ради мали змогу приєднатися до сьогоднішнього заняття, яке провела вчителька Хустської ЗОШ І-ІІІ ст №4 Віта Василівна Коломієць.

19:15 14.03.2024

"На хвилях бібліотечного життя" - творча майстерня - воркшоп для шкільних бібліотекарів

  !4 березня в актовій залі КУ "ЦПРПП ХМР"  відбулася зустріч професійної спільноти шкільних бібліотекарів у форматі   творчої майстерні - воркшопу. Про будні й свята  бібліотечного життя із захопленням розповідали працівники, які атестуються,  презентуючи свій досвід роботи. Присутні  отримали неабияке задоволення від виступів  колег та збагатилися новими професійними інноваціями..

15:27 14.03.2024

Онлайн-конференція до 150-річчя з дня народження Августина Волошина та 85 річниці проголошення незалежності Карпатської України

З нагоди відзначення 85-річниці проголошення незалежності Карпатської України та 150 річниці з дня народження Августина Волошина 13 березня

18:29 13.03.2024

"Весняний інтенсив - 2024"

Знову на календарі середа, а це означає, що до онлайн-занять з підготовки до НМТ долучилися вчителі української мови! Сьогодні про фонетично-орфоепічні особливості мови, про складні випадки наголошування слів та хитрощі, які допоможуть випускникам наших шкіл добре виконати тестові завдання, розповідала вчителька української мови та літератури Нижньоселищенського ліцею Алла Василівна Русанюк. Учасники онлайн-навчання активно співпрацювали з викладачкою та демонстрували вміння швидко сприймати теоретичний матеріал й знаходити правильні  відповіді на запропоноваті запитання. 

16:49 13.03.2024

Вхід для адміністратора