A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Центр професійного розвитку педагогічних працівників Хустської міської ради"
Професійна підтримка педагогів

Новини

Засідання професійної спільноти вчителів англійської мови

Про програму забезпечення діяльності інтернет-платформи для вчителів, на базі якої європейські школи реалізують спільні онлайн-проєкти, йшлося сьогодні, 11 квітня, на засіданні професійної спільноти вчителів англійської мови,

16:13 11.04.2024

"Весняний інтенсив - 2024". Заняття з української мови

Традиційно щосереди кращі вчителі української мови та літератури закладів загальної середньої освіти Хустської МТГ в рамках "Весняного інтенсиву - 2024"проводять онлайн-підготовку до НМТ для учнів випускних класів.

16:29 10.04.2024

Круглий стіл з учасниками ІІІ етапу сертифікації

Задля обміну думками та  ідеями, з метою професійної та психологічної підтримки учасників сертифікації    10 квітня проведено круглий стіл для вчителів української мови та літератури, які успішно пройшли два етапи сертифікації. Чотири вчительки української словесності закладів освіти Хустської міської ради отримали на електронні скриньки повідомлення про допуск до III етапу сертифікації :

13:38 10.04.2024

"Весняний інтенсив"

4 квітня - четвер, а отже на «Весняному інтенсиві» з підготовки учнів 11 класів до НМТ онлайн-заняття  з історії України, яке сьогодні провела вчителька Хустської СШ І-ІІІ ст. № 1 ім. А. Волошина Наталія Прокопів.

19:32 04.04.2024

Середа - онлайн-заняття з української мови

Сьогодні, 3 квітня, онлайн-заняття з української мови  "Весняний інтенсив" провела Ольга Білак, учителька Хустської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2. Учні одинадцятих класів із закладів освіти нашої громади разом з досвідченою вчителькою повторили основні особливості іменних частин мови та виконали типові завдання НМТ. Щиро дякуємо Ользі Василівні за надзвичайно цікаве заняття, а учням за активну роботу.   

16:30 03.04.2024

"Весняний інтенсив"

П'ятий тиждень "Весняного інтенсиву" тридиційно розпочався у вівторок онлайн-заняттям з математики, який сьогодні провела Наталія Іванівна Якоб, учителька Сокирницького ліцею.

18:59 02.04.2024

"Весняний інтенсив". Заняттям з історії завершується 4 тиждень онлайн-підготовки

Сьогодні, 28 березня, як і кожного четверга  місяця, пройшло онлайн-заняття «Весняного інтенсиву" з підготовки учнів 11 класів до НМТ з історії України. З учнями упродовж години працювала вчителька Стеблівського ЗЗСО І-ІІІ ст. Чепка В. Ю. У ході заняття  вчителька детально розповіла про Першу світову війну, становище українських земель в тих умовах. На завершення учні мали змогу потренуватися, виконуючи тестові завдання.

20:44 28.03.2024

"Весняний інтенсив". Заняття з української мови

Щосереди о 15.30 усі охочі учні 11 класів ЗЗСО Хустської міської ради доєднуються до "Весняного інтенсиву" -  онлайн-підгготовки з української мови. Сьогоднішнє заняття провела Олеся Монич, учителька української мови та літератури, заступник директора з навчально-виховної роботи Крайниківського ЗЗСО І -ІІІ ступенів. Щиро дякуємо Олесі Михайлівні за цікаву та змістовну подачу теми "Орфографія. Основні орфограми", а учням за активність.

16:19 27.03.2024

Вхід для адміністратора