A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Центр професійного розвитку педагогічних працівників Хустської міської ради"
Професійна підтримка педагогів

Засідання Школи молодого вчителя природничої галузі

Дата: 23.04.2024 15:50
Кількість переглядів: 124

Про особливості ведення електронних журналів говорили сьогодні, 23 квітня, з молодими вчителями у рамках засідання Школи молодого вчителя. Заклади освіти нашої громади працюють на платформах Human, Єдина школа, Нові знання. Модератор зустрічі, Віра Браїла, консультант Центру, Наголосила  на особливостях електронного документообігу. в закладах освіти.

У ході жвавої дискусії молоді педагоги окреслили переваги використання електронних журналів з погляду вчителя та батьків.

Пригара Ольга Василівна, учителька Нижньоселищенського ліцею, зазначила, що для вчителів дуже зручно мати доступ до журналу в будь-який час, можливість редагувати зміст, комунікувати з батьками учнів, однак, деякий функціонал потребує вдосконалення, зокрема інтерфейс сторінок.

Ольга Липчей, учитель Липовецького ЗЗСО І-III ступенів, навела приклади використання освітніх можливостей платформи Human. У підсумку зустрічі всі погодилися, що робота із електронними ресурсами значно полегшує роботу педагога, хоча і залежить від зовнішніх факторів - мережі Інтернет, наявності технічних засобів.

Віра Браїла, консультант


« повернутися

Вхід для адміністратора